Døgnrapporten i Farsø: fredag den 1. oktober

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Farsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Auktion i Hjørring

Lørdag den 9. oktober 2021 holder lokalpolitiet i Hjørring auktion på adressen Frederikshavnsvej 82-86, 9800 Hjørring (ved siden af Padel Club).
Læs mere på politi.dk

 

Farsø – spiritus- og narkopåvirket bilist anholdt

Natten til fredag den 1. oktober standsede politiet en bilist til kontrol på Holmevej i Farsø.

Bilisten – en 32-årig mand – vakte hurtigt mistanke til påvirket kørsel, da betjentene henvendte sig til ham. De instruerede derfor bilisten i at deltage i en narkometertest og en alkometertest.

Og ganske rigtigt; bilisten havde tilsyneladende indtaget både spiritus og euforiserende stoffer forud for kørslen. Adspurgt erkendte bilisten at være påvirket under kørslen. Betjentene kunne derudover se i politiets IT-systemer, at bilisten i forvejen var frakendt førerretten til personbil i forbindelse med en anden hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel i frakendelsestiden. Den sigtede kan nu – blandt andet – se frem til en betragtelig bøde. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

 

Sådan kan du hjælpe os med at forhindre spritkørsel

  • Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  • Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  • Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Hirtshals – narkopåvirket lastbilchauffør kørte usikkert

Torsdag den 30. september om eftermiddagen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en bekymret borger i Hirtshals. Anmelderen havde netop set en lastbil kørte noget usikkert på Sigurd Espersens Vej – muligvis på grund af en påvirket fører.

En beredskabspatrulje rykkede derfor ud efter den formodede spritbilist. Man traf kort efter den pågældende lastbilchauffør på kajen i Hirtshals, mens han var i færd med at aflæsse. Føreren – en mand i 40’erne – så ganske rigtigt ud til at være påvirket. 

En narkometertest blev derfor udført – og dét medførte konsekvenser for bilisten. Det viste sig nemlig, at han tilsyneladende havde indtaget både amfetamin og metamfetamin forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor lastbilchaufføren for narkopåvirket kørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi