Himmerlandskød - Farsø: Vi søger medarbejdere til hakkekødsproduktion i Farsø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Himmerlandskød i Farsø søger medarbejdere til vores hakkekødslinjer på daghold.

Hos Himmerlandskød i Farsø udbener og videreforarbejder vi dansk okse- og kalvekød, som er slagtet på vores eget slagteri i Aalestrup.

Vi søger lige nu medarbejdere, der skal være en del af vores moderne hakkekødslinjer på daghold. I samarbejde med 3-4 medarbejdere vil du få medansvar for drift og produktion af vores produkter på vores hakkekødslinjer.

Vi tilbyder et selvstændigt job med gode løn- og arbejdsforhold.

Der er tale om faste stillinger på daghold.

Vi forventer, at du:

har kendskab til kød og forarbejdning heraf
har kendskab til produktion
er grundig og præcis og kan holde overblikket, selv når det går stærkt
er mødestabil
taler og forstår dansk eller engelsk
har et godt humør og en positiv tilgang til opgaverne
 
Hvis du kan se dig selv i ovenstående stilling og har lyst til at sikre dig en fremtid i en spændende dansk fødevarevirksomhed, så send din ansøgning til: job@himmerlandskoed.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Robert Svanholm på 21 68 79 50.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt.

 Opbevaring af din ansøgning

I forbindelse med at du søger job hos Himmerlandskød, registreres din ansøgning og dine data. Din ansøgning bliver brugt til at vurdere, om vi nu eller på et senere tidspunkt kan tilbyde dig et job. Dine personlige oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt. Vi sletter dine personoplysninger, når ansøgningsrunden er afsluttet (efter maks. 6 måneder).

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Himmerlandskød - Farsø, Mejerivej, 9640 Farsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@himmerlandskoed.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906893

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet