Kreativ og innovativ kok søges til eksklusiv kro-oplevelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvalpsund Færgekro søger en kok/Gastronom

Hvalpsund Færgekro er: - en kro der arbejder med friske råvarer. - en kro der laver specialarrangementer f.eks: Gourmet, Fisk og skaldyr, - en kro med A la carte restaurant, i den bedre ende af skalaen. - en kro med lokaler til selskaber, bryllup, fødselsdage, konfirmationer, firmaarrangementer og meget mere. - en kro der er innovativ og engageret i branchen. - en kro der også har elever der også får sølv og guld.
- en kro med sæson, men efterhånden er sæsonen hele året. Derfor tilbydes der en helårs stilling.

Vi mangler dig, hvis: - du er kreativ og innovativ. - du er arbejdsom og produktiv. - du vil være med til, at give vores elever en fantastisk uddannelse. - du trives ”på gulvet”, bag komfuret, for at give gæsten en fantastisk oplevelse. - du forstår fleksibilitet, der går begge veje. - du har interesse for udvikling af menu- og selskabskort. - du er klar til at ”slå” dig ned, og kan se din fremtid hos os, flere år frem. - du taler sproget på modersmålsniveau. - du er udlært kok - gerne med erfaring.
Vi tilbyder: - en arbejdsplads, med mulighed for udvikling af dine faglige kompetencer. - en arbejdsplads, hvor du kan sætte dit aftryk på vores gastronomiske udvikling. - en mulighed for at være en del af en forretning i konstant udvikling. - en arbejdsplads, hvor alle hjælper alle, på tværs af faggrænser. - en arbejdsplads, hvor ejerne er en del af den daglige drift og bor på kroen. - at arbejdstiden planlægges efter online vagtplan. - at der er mulighed for at overnatte på kroen. - at blive en del af vores team på 11 fast ansatte, og lige så mange afløsere.

Og meget mere, som vi gerne vil fortælle om ved en personlig samtale.

Venligst mail en skriftlig ansøgning. Det er muligt at kontakte Kromanden Peder Holm på tlf. 98 63 86 00 mellem 10.00-16.00 - for uddybende spørgsmål.

Mail: mail@hvalpsundkro.dk

Se evt. mere på:  http://www.hvalpsundkro.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HVALPSUND FÆRGEKRO ApS, Sundvej, 9640 Farsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065930

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet