Rengøringstekniker søges til Operationsafsnit og sommerferieafløser til Universitetshospital i Farsø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi mangler dig, der har lyst til at arbejde med rengørings- og serviceopgaver på et hospital. Du bliver en uundværlig del af hverdagens logistik, hvor du gør en forskel for dine mange kolleger på hospitalet, ligesom du er med til sikre effektive og sammenhængende patientforløb.

Du har et stort servicegen, professionalisme er dit varemærke, og så er du en super god kollega, der tager ansvar for et godt og humørfyldt arbejdsmiljø. Til gengæld kan vi tilbyde dig et spændende job med mening, gode muligheder for udvikling, og en ledelse der er tæt på og lytter. Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi et stort fællesskab på en stor arbejdsplads med mange fantastiske kolleger.

Vi har to ledige stillinger: en fast stilling som rengøringstekniker til Operationsafsnittet og en stilling som sommerferieafløser på forskellige afsnit på matriklen. Skriv i din ansøgning hvilken stilling, du søger.

Dine opgaver
Vi søger en rengøringstekniker til Operationsafsnittet i Farsø, hvor der foretages planlagte ortopædkirurgiske operationer, dvs. for patienter med lidelser i knogler, muskler og led. Du vil få til opgave at rengøre operationsstuer mellem og efter operationer samt afdelingens birum som kontorer, depoter, personalerum osv. Du skal i samarbejde med dine kolleger sørge for, at alle rum lever op til de gældende hygiejnestandarder.

Som sommerferieafløser vil du arbejde med rengørings- og serviceopgaver på tværs af hospitalets sengeafsnit, ambulatorier, palliativt afsnit mm.  Du vil have forskellige vagter og dække ind for medarbejdere under deres ferie. Du vil få til opgave at rengøre diverse rum på afsnittene: undersøgelses- og patientstuer, personalerum, gangarealer og birum. Serviceopgaver indebærer eks. madservering, klargøring af drikkevarer, afrydning efter måltider osv.

I begge stillinger vil du arbejde tæt sammen med andre faggrupper og omgås patienter og pårørende og det er vigtigt for os, at du møder dem med et smil, ordentlighed og professionalisme.

Mødetider
Operationsafsnittet

  • Hverdage: kl. 8.30-16.30/9.00-17.00
  • Weekendvagter: kl. 6.00-13.30
Stillingen er på gennemsnitligt 37 t/ugen og er ledig per 1. aug.

Sommerferieafløser
Dine vagter vil have skiftende mødetider, men kan eks. være:
  • Tidlig vagter: kl. 6.00-13.30/6.00-14.00
  • Senvagter: kl. 11.00-19.00/9.00-17.00
  • Weekendvagter: kl. 6.00-13.30/16.30-18.30
Stillingen er på gennemsnitligt 30 t/ugen og fra uge 25-36

Når du starter hos os
Når du starter hos os, får du et grundigt opstartsforløb, hvor du bliver koblet sammen med en kollega, som kender til afsnittet, og som kan introducere dig til både opgaverne og dine øvrige kolleger. I får et par følvagter sammen, hvor du får mulighed for at se flowet i hverdagen og kan spørge om stort og småt, så du får en god opstart i jobbet.

Er du ikke i forvejen uddannet rengøringstekniker, skal du som en del af din ansættelse efteruddannes ved AMU Nordjylland. Da man opnår merit for erfaring gennem sin ansættelse i Service & Rengøring, vil uddannelsen typisk vare 11 uger for vores medarbejdere.
Læs mere om uddannelsen.

Om dig
  • Du har erfaring fra service- og/eller rengøringsbranchen og har stærke kompetencer inden for eks. rengøring, madhåndtering og serviceopgaver.
  • Gode danskkompetencer er påkrævet, da det er nødvendigt for samarbejdet med dit team, øvrige faggrupper, kontakt med patienter og pårørende. Alle arbejdsplaner, hygiejneinstrukser og uddannelsen som rengøringstekniker er også på dansk.
  • Du kan anvende IT-systemer, og det forventes, at du holder dig opdateret med relevant information på personalenet og tjekker din arbejdsmail.
  • Vi er synlige i hverdagen, og vi udfører ofte vores arbejde mens patienter, pårørende, plejepersonale og læger er til stede. Det kræver en god portion situationsfornemmelse, ligesom det kræver, at du kan tilpasse dig mange forskellige samarbejdsrelationer.
  • Du spotter af dig selv de steder, hvor vi kan blive endnu bedre – og siger det højt.
  • Du har en fleksibel indstilling. Hospitalet er en arbejdsplads, hvor der hurtigt sker ændringer. Det betyder, at arbejdsdagen tit udfolder sig anderledes, end du havde tænkt, da du mødte ind.
  • Du er god til at samarbejde, forstår at tage ansvar for både egne og for fælles opgaver, ligesom du koordinerer opgaverne med dine kolleger.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en afdeling, hvor vi sætter barren højt for rengørings- og servicefaget. Du gør en forskel hver eneste dag for både patienter og dine kolleger på hospitalet, og du er aldrig alene. Vi har et godt fællesskab med en uhøjtidelig omgangstone, hvor der er plads til alle. Du bliver en del af en afdeling, hvor vi lytter til vores medarbejdere, og vi holder tavlemøder, hvor alle kan byde ind. Du får en stor grad af selvstændighed i jobbet med mange forskellige opgaver, ligesom der er mulighed for specialisering, mere ansvar og udvikling, hvis du har lyst til det.  Inden længe flytter vi til Hospitalsbyen i Aalborg Øst, hvilket betyder nye spændende opgaver og endnu mere tværfagligt samarbejde i serviceblokken.

Om os
Service & Rengøring er en tværgående afdeling på Aalborg Universitetshospital. Vores kerneopgave er at levere diverse rengørings-, service- og logistikopgaver til hospitalets øvrige faggrupper. Opgaverne udføres på alle tilhørende matrikler til Aalborg Universitetshospital i Aalborg, Brønderslev, Farsø, Hobro og Thisted samt regionale institutioner, og senest er Psykiatriens Rengøringsafdeling, med matrikler i Brønderslev og Aalborg, kommet til. Vi er cirka 450 medarbejdere, bl.a. linnedkonsulenter, logistikassistenter, rengøringsteknikere, portører og serviceassistenter.
Vi arbejder ud fra Region Nordjyllands ITOP-værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme. Vores mål er at professionalisere rengørings- og servicefaget samt ledelsen heraf, så vi fortsat kan være den bedste understøttende funktion for hospitalets øvrige faggrupper, udvide vores opgaveportefølje og sikre det bedst mulige forløb for patienterne.
Link til vision for serviceområdet samt afdelingens organisationsdiagram: aalborguh.rn.dk

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte organisationskonsulent Emilie Engemann på telefon 21194484 eller e-mail emilie.jensen@rn.dk .

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der foretages en individuel lønvurdering ud fra din erfaring og evt. gennemførte kursuser.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler uge 24/25. Du søger stillingen ved at klikke på "søg job". Ansøgninger modtages ikke på mail.

 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Højgårdsvej 11, 9640 Farsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=2a545510-dd87-4a60-bfd3-6332d0629e7c

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840603

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet