Sygeplejerske til Plejecenter Højgaarden.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sygeplejerske til plejecenter

Om jobbet:

Ønsker du at blive en del af et plejecenter med et godt kollegialt sammenhold? Ønsker du en hverdag, hvor du kan bringe dine faglige kompetencer i spil og hvor der er mulighed for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske? Så er det lige dig vi søger.

Vi søger en sygeplejerske, med timetal efter individuel aftale. Der er mulighed for ansættelse i blandede vagter dag og aften eller i fast aftenvagt og med weekendvagt hver 4. weekend. Der tages i videst mulig omfang hensyn til individuelle ønsker og hensyn til vagtplanlægningen.

Vi søger en fagligt stærk sygeplejerske, som brænder for arbejdet til vore ældre beboere. De sygeplejefaglige problemområder kan spænde fra beboere med en demenssygdom, misbrug, senhjerneskade, psykiatri, kronisk multisyge, palliation og meget mere.

Det samlede sygeplejeteam skal have fokus på det sygeplejefaglige niveau på plejecentret efter de gældende sundhedsfaglige instrukser og profilen for centersygeplejersker i Vesthimmerlands Kommune.

Din profil

Faglige kvalifikationer:

  • Du er uddannet sygeplejerske og gerne med erfaring
  • Du har kendskab til rehabilitering, tidlig opsporing og gerne demensområdet
  • Du kan arbejde tværfagligt i den samlede opgaveløsning omkring den enkelte beboer
  • Sikre kvaliteten af vores dokumentation i CURA sammen med dine kolleger, og undervise i det omfang der er behov for ud fra Styrelsen for patientsikkerheds retningslinjer, lovgivning på området og Vesthimmerlands kommunes instrukser. Derfor vil flair for it og kendskab til fællessprog 3 (FS3) og CURA være en fordel

Personlige egenskaber:

  • Du møder andre mennesker med tillid
  • Du kan arbejde med viden om personcentret omsorg eller har lyst til at tilegne sig viden om dette
  • Du kan bevare overblikket og handle selvstændigt med høj faglighed i plejen af beboerne med ustabile og komplekse sygdomsforløb
  • Du er opsøgende og initiativrig, og ønsker at samarbejde på tværs af Højgården, både med kollegaer, beboere og pårørende

Plejecenter Højgården er Vesthimmerlands Kommunes største plejecenter med 83 boliger, fordelt på almene plejeboliger, demensboliger, boliger for senhjerneskade og korttidspladser.

Højgårdens værdier er ærlighed, dialog, loyalitet og samarbejde og vi har som arbejdsplads et stort ønske om at skabe en god, attraktiv og fleksibel arbejdsplads for alle.

Løn- og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst.

Samtaler afholdes løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Plejecenter Højgården, Højgårdsvej, 9640 Farsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5919726

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet