Teknisk assistent med fokus på dokumentation hos Versalift - Bliv en central del af et verdensomspændende brand

Profilbillede
dato

Har du en god teknisk forståelse og sans for struktur og kvalitet? Har du lyst til en hverdag med spændende og varierende opgaver, og hvor du får en stor kontaktflade? Så er stillingen som teknisk assistent måske den rette mulighed for dig.

Du vil indgå i en virksomhed, der er en del af et verdensomspændende brand, men som samtidig er kendetegnet ved en stor lokal forankring og stolthed. Virksomheden tæller cirka 180 medarbejdere i Danmark, og din opgave bliver at sikre, at dokumentationen er i top. Du vil derfor få en vigtig rolle og et stort ansvar, da du skal bidrage til, at virksomhedens styklister, manualer og reservedelslister er ajourført.

Din arbejdsdag hos Versalift

Som teknisk assistent hos Versalift bliver du en del af det tekniske team, hvor du vil komme til at få en central rolle i dokumentationen af virksomhedens produkter. Du bliver således hjørnestenen for salg, produktion og service, fordi det er din opgave med inputs fra de forskellige afdelinger at få samlet den nødvendige information og dokumentation på både nye og eksisterende produkter. Du kommer derfor til at få en bred kontaktflade, der vil bringe dig rundt i stort set alle dele af virksomheden.

Dine primære opgaver i stillingen vil være:

  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af detaljerede styklister på eksisterende og nye produkter
  • Udarbejdelse og opdatering af teknisk dokumentation, bl.a. til grundlag for produktion og manualer
  • Effektiv kommunikation og dokumentudveksling med virksomhedens europæiske partnere i samme ejergruppe
  • Systematisk opdatering af dokumentation i virksomhedens interne ledelsessystem for at sikre overensstemmelse og effektiv styring af produktinformation
  • Samarbejde med design/konstruktion

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund, eksempelvis som produktionsteknolog, automekaniker eller lignende. Vigtigst af alt er, at du har erfaring med teknisk dokumentation og en god teknisk forståelse for mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer. Vi ser gerne, at du har mindst 5 års erfaring inden for et lignende område. Du har erfaring med at arbejde i et ERP-system, ligesom du er kyndig bruger af PowerPoint og Excel. Vi forventer, at du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale, da der som nævnt vil være kommunikation med europæiske partnere fra samme ejergruppe.

Som person er du dygtig til at se sammenhænge og arbejde struktureret i et travlt produktionsmiljø. Du kombinerer analytisk tænkning med sund fornuft og har en proaktiv tilgang til opgaveløsningen, således at du hele tiden er på forkant med eventuelle udfordringer.

Versalift tilbyder

Du vil med denne stilling få et alsidigt job med kollegial træning i en spændende virksomhed i vækst. Der er et sundt og dynamisk arbejdsmiljø med godt samarbejde og kollegial opbakning.

Derudover er der:

  • Rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Efteruddannelse og kurser efter behov.
  • Masser af frihed under ansvar, hvor man kan planlægge sin egen arbejdsdag.
  • Et rigtig godt kollegaskab og mulighed for at sætte sit præg på virksomheden.

Versalift har en aktiv personaleforening, som med jævne mellemrum stabler forskellige sociale arrangementer på benene, hvilket blandt andet for nyligt har budt på tur til Aalborg for at se Aalborg Pirates. og før det har der også været arrangeret faglige oplæg.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Asgaard Recruitment, Porsborgparken, 9530 Støvring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069102

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet