Sekretær i skulder-/albueambulatoriet med spændende og alsidige arbejdsopgaver

Profilbillede
dato

Bliv en nøglespiller i vores sekretærteam i skulder-/albueambulatoriet! Vi søger en selvstændig og dygtig kollega, der er klar til at påtage sig medansvar og tackle en række spændende og alsidige arbejdsopgaver 
 
Hvad tilbyder vi? 
Vores ambulatorium er præget af et tæt tværfagligt samarbejde, hvor vi altid sætter patienterne og deres pårørende først. Vi befinder os inden for et speciale i hastig udvikling, og hvor sekretariatet spiller en central rolle med et højt fagligt niveau. Vi værner om et godt arbejdsmiljø med positiv atmosfære, stærkt kollegialt sammenhold og en afslappet omgangstone. 
 
Ortopædkirurgisk Afdeling i Farsø er en del af Aalborg Universitetshospital, og vores sekretariat består af 20 dygtige sekretærer, som dækker fagområderne håndkirurgi, knæ- og hoftealloplastikkirurgi samt skulder-/albuekirurgi. Derudover har vi en sengeafdeling og et dagkirurgisk afsnit.  
 
Dine primære arbejdsopgaver  
Du vil blive tilknyttet vores sekretariat inden for skulder-/albuekirurgi. Her vil dine primære opgaver inkludere journalskrivning, telefonbetjening, booking, korrekt registrering af ydelser samt dækning af reception. Du vil koordinere patientforløb for at minimere ventetider og maksimere patienttilfredsheden. Vores dynamiske hverdag betyder, at nye opgaver løbende tilføjes, og du vil have mulighed for at påvirke og byde ind på spændende opgaver.  
 
Vi forventer 

  • At du er uddannet lægesekretær eller sundhedsadministrativ koordinator • 
  • At du har stærke samarbejdsegenskaber med en løsningsorienteret tilgang 
  • At du er forandringsparathed og har bred faglig viden. 
  • At du er mødestabilitet, ansvarsbevidsthed og prioriterer kvalitet i patientforløbene 
  • Dybdegående kendskab til regionens IT-systemer og evnen til effektivt at navigere i dem, særligt i forhold til BookPlan og NordEPJ 
Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, kan du kontakte ledende lægesekretær Jannie Dreyer Jensen på tlf. 29 29 70 06 eller via mail: j.dreyer@rn.dk. 
 
Ansættelsesforhold
Løn efter gældende overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt, som er klar til besættelse fra 1. september eller efter aftale.   

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Nordjylland, Højgårdsvej 11, 9640 Farsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051356

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet